Itt minden szubjektív

A héten felbukkant legjobb reklámok

2016/06/10. - írta: BDominika

Vagy legalábbis pár közülük

Van itt minden, túlzottan is nyilvános WC, bűvész postások, őrjöngő szoba a könyvtárban, új frizuradivat, cuki nagyszülők, meg két pizzányi könyvespolc.

Kezdjük az Ikea legújabb húzásával! 

Nézzünk más szemmel az áruház termékeire. Két pizza áráért például már kapsz egy Finnby könyvespolcot türkiz színben. Azért ha az árra nézünk, elmondhatjuk, elképesztően drága egy pizza Szaúd-Arábiában... (149 SAR = kb. 11.000 HUF)

ikea3.jpg

Extra szolgáltatás a postán

Nos, míg nálunk a postahivatalokban levélfeladáskor kötelező elemként van felajánlva a személyi kölcsön, a lakásbiztosítás, esetleg sorsjegy, hogy a csokoládékról már ne is beszéljünk, addig Londonban valami mást találtak ki, hogy népszerűsítsék a pénzváltás szolgáltatásukat. Kétségkívül érdekesebb így kivárni a sorunkat, mint bosszankodva, hogy minden lassan halad. 

Unalmas a könyvtár?

Bár már nagyjából vége a vizsgaidőszaknak, egészen biztosan nagyon sok diák töltötte az elmúlt heteit könyvtárban tanulással. Ők nagyon jól tudják, hogy néha tényleg szükség van egy kis szünet beiktatására. Na, erre való ez a hangszigetelt őrjöngő. 

Jótékony asszimetria

Romániában a rákos betegek számára nem támogatott szolgáltatás a paróka, így szinte elérhetetlen az átlagemberek számára. Egy valódi hajból készült paróka ugyanis a havi bevételük négyszeresébe is kerülhet. Ahelyett, hogy továbbra is az állam beavatkozását várnák, egy jótékonysági szervezet akcióba kezdett:

 Láthatatlan erőszak

A családon belüli erőszakot többnyire fiatal nőkkel ábrázolják, akik a bántalmazás nyomát viselik szerte a testükön. Ez a mostani reklámszpot azonban egy idősebb nagymama esetét ábrázolja szerető családja körében.

A nagyon nyilvános WC

A végére hagytunk egy elég ellentmondásosnak tűnő szpotot. Az Egyesült Királyságban egy közelmúltban elfogadott törvény értelmében a rendvédelmi hatóságok jogosultak arra, hogy az állampolgárok internetezési szokásait felmérjék és analizálják. A kampány arra hívja fel a figyelmet, hogy ügyeljünk a magánéletünk védelmére internetezés közben. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://faliuujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr718797138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása